Na alle afgelastingen, Lock downs en vergelijkbare perikelen gaat de Keltische folkband Windbroke de draad weer oppakken! Het nieuwe programma “After The Break”, is een inspirerend en avondvullend concert vol met schitterende nieuwe of opnieuw gearrangeerde instrumentals en songs, zoals die zijn gegroeid tijdens de gedwongen pauze. Melancholie en levenslust uit streken waar je in de muziek nog herkenbare invloeden vindt van Keltische culturen.

 

Neem vier muzikale mannen-van-een-zekere-leeftijd, een grote dosis liefde voor authentieke Keltische muziek, een flinke bak humor en relativerend vermogen, en je krijgt de folkband Windbroke! Hoe verschillend de karakters van de heren ook mag zijn,  de afzonderlijke ontdekking van het Keltische genre in de folkmuziek bracht hen jaren geleden samen.

 

Wat is een betere plek om van deze muziek te genieten dan in het pittoreske dorpskerkje van Ritthem? De geweldige akoestiek en het intieme karakter ervan vormen het ideale decor voor deze historische volksmuziek!

 

Vanwege de landelijke Corona-regels zijn er (zoals het er nu naar uit ziet) slechts 60 zitplaatsen beschikbaar en moet u met een “coronatoegangsbewijs” kunnen laten zien dat u volledig gevaccineerd, hersteld én gevaccineerd, of recent negatief getest bent (de coronacheck-app of papieren bewijs). Omdat we dit aan de deur controleren hoeft er geen 1,5 meter afstand te worden gehouden in de kerk. Wel heeft iedereen een vaste zitplaats. In de pauze serveren we een drankje dat in de prijs (€ 15,-) is inbegrepen. Reservering of kopen van kaartjes: www.windbroke.nl