Zeeuwse Podia, een initiatief van Stichting Cultuurpodia Zeeland

Welkom op de website van Zeeuwse Podia, een initiatief van Stichting Cultuurpodia Zeeland. Een lang gekoesterde wens om te komen tot een totaalaanbod van de Zeeuwse podiumkunst is in vervulling gegaan.

Beeldmerk en website Stichting Cultuurpodia Zeeland
Binnenkort verdwijnt het beeldmerk SCZ uit onze communicatie-uitingen, evenals de website. Zeeuwse Podia is in de uitvoering het nieuwe beeldmerk geworden van Stichting Cultuurpodia Zeeland.
Voor online kaartverkoop van Theaters aan Zee, Podium Reimerswaal en Nut Noord-Beveland (en binnenkort ook Cultuurraad Kapelle) verwijzen wij u naar de desbetreffende websites van deze podia:
www.theatersaanzee.nl
www.podiumreimerswaal.nl
www.nutnoordbeveland.nl
www.kapellecultureel.nl (binnenkort actief)

Nieuw kaartverkoopsysteem
Bovengenoemde podia beschikken over een nieuw online kaartverkoopsysteem (Active Tickets).

Informatie uitaanbod Zeeuwse Podia
Voor informatie over het totale aanbod op de Zeeuwse Podia kunt u terecht op deze website: www.zeeuwsepodia.nl. Het wekelijks uitaanbod van Zeeuwse Podia kunt u vinden in de Faam, de Bevelander en Ons Eiland. Onder het kopje ‘nieuws’ kunt u de uitpagina downloaden van de Faam, de Bevelander en Ons Eiland.

Voor theater- en concertbezoekers

Het platform Zeeuwse Podia biedt u een zo breed mogelijk podiumkunst-aanbod binnen Zeeland. U als theaterbezoeker kunt u hier terecht voor een totaalaanbod van alle theatervoorstellingen, festivals en concerten op de Zeeuwse podia. Het is mogelijk te selecteren op regio, genre en datum.

Voor alle Zeeuwse podia

Om gratis gebruik te kunnen maken van de hieronder genoemde PR-uitingen hoeft u als organisatie geen lid te zijn van Zeeuwse Podia. U hoeft ook niet aangesloten te zijn bij ons ticket-verkoopsysteem.

Website

Om een voorstelling op Zeeuwse Podia te laten toevoegen, vult u het formulier in via het tabblad: ‘maak evenement aan’. U kunt dan een account aanmaken om zelf culturele activiteiten toe te voegen. Na het aanmaken van een account zal Zeeuwse Podia u autoriseren om zelf als redacteur uw voorstellingen op Zeeuwse Podia met informatie en een foto toe te voegen.

Facebook

De Facebook-pagina ‘Zeeuwse Podia’ heeft inmiddels bijna 4.500 aanhangers en dat aantal is nog steeds groeiende. Alle organisaties kunnen gebruik maken van onze service op Facebook. Wilt u zelf als redacteur van Zeeuwse Podia culturele activiteiten toevoegen, stuurt u dan een e-mail naar zeeuwsepodia@outlook.com met het verzoek om redacteur te worden.

Faam, Bevelander en Ons Eiland

In deze kranten kunt u het uitaanbod van alle Zeeuwse Podia lezen. Naast de centrale weekagenda met o.a. 3 tips, licht de redactie in de krant een aantal voorstellingen op de uitpagina toe. Voor de uitpagina in Faam en Bevelander geldt het redactieadres: e.rooker@wegenermail.nl.

Omdat Zeeuwse Podia in de uitvoering het beeldmerk is geworden van onze stichting, verdwijnt het beeldmerk SCZ uit onze communicatie-uitingen.

Heeft u vragen of suggesties, stuurt u dan een e-mail aan zeeuwsepodia@outlook.com.

Telefonisch kunt u ons bereiken via: (06) 83 70 72 80.