Hier kunt u online tickets bestellen uit ons nieuwe theaterprogramma 2016-2017. Na het afronden van uw bestelling krijgt u de tickets per e-mail toegestuurd (als bijlage, in pdf-formaat). Denk aan het milieu voordat u de e-tickets print! U kunt de tickets ook altijd bij de kassa laten zien op uw smartphone i.p.v. ze uit te printen. Wanneer u niet beschikt over een printer en/of smartphone, dan kunt u tijdens het bestelproces aangeven dat u uw tickets per post toegestuurd wilt krijgen. De kosten hiervoor zijn € 2,50 en dit wordt toegevoegd aan uw totale bestelling. Let op: u ontvangt altijd ook de e-tickets per mail!

Word nu vriend van Theaters aan Zee!
U kunt vriend worden van Theaters aan Zee. Dit levert u flinke kortingen op voor vele voorstellingen. Voor slechts € 25,- kunt u al vriend worden. Kijk voor meer informatie op onze vriend pagina. U ontvangt géén fysieke pas hiervoor! Het systeem herkent u als vriend wanneer u deze ‘pas’ heeft aangeschaft.
[wpt_events paginateby=”month”]{{date|date(l j F Y)}}{{title|permalink}}{{subtitle}}{{excerpt}}{{tickets}}{{location}}[/wpt_events]

Lukt het u niet om online tickets te bestellen? Dan kunt u een e-mail met uw bestelling sturen naar info@theatersaanzee.com. Er wordt dan € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht. U ontvangt dan per e-mail een factuur met uw bestelling en de details om het bedrag over te maken.